7. Hrvatski kirurški kongres s međunarodnim sudjelovanjem

08.-11.10.2018Hotel Olympia Sky, Vodice, Hrvatska

Cijenjene kolegice i kolege, dame i gospodo, dragi prijatelji, čast nam je i zadovoljstvo zaželjeti Vam dobrodošlicu na 7. hrvatski kirurški kongres i 2. simpozij medicinskih sestara i tehničara digestivne kirurgije koji će biti održan u Vodicama. Ugostit ćemo brojne hrvatske i strane stručnjake, što će svim sudionicima pružiti priliku da saznaju korisne i zanimljive informacije o području kojim se bave.

Pri organiziciji ovog kongresa posebnu pozornost posvetili smo izboru kongresnih tema i pozvanih predavača kako bismo sudionicima ponudili aktualan sadržaj. Osim pozvanih predavanja, očekujemo brojna druga izlaganja tijekom kojih ćemo razmijeniti znanja i iskustva o vještinama i tehnologijama moderne kirurgije, te uspostaviti nove kontakte i prijateljstva

2. Simpozij medicinskih sestara i tehničara digestivne kirurgije

Poštovane kolegice i kolege, dragi prijatelji, čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na 2. simpozij medicinskih sestara/ tehničara digestivne kirurgije koji će se održati od 8. do 11. listopada u sklopu 7. hrvatskog kirurškog kongresa s međunarodnim sudjelovanjem u Vodicama. Teme simpozija su opće kirurške teme, što nam daje širinu i omogućuje razmjenu najnovijih saznanja i iskustava iz svih aspekata i područja zdravstvene skrbi i njege kirurškog bolesnika.

Velika nam je želja da u što većem broju sudjelujete stručnim i znanstvenim radovima iz kirurškog područja kojim se bavite te doprinesete tematskoj širini simpozija.

Uz bogat edukativni program veselimo se ugodnom i opuštenom druženju u Hotelu Olympia Sky u prekrasnim i vjerojatno još uvijek toplim i sunčanim Vodicama.

web stranica