Online plaćanje

1. Prodajno mjesto:

FILIDA-PUTNIČKA AGENCIJA d.o.o.

MBS 080474246 OIB HR57524651551

Dore Pfanove 7, 10000 Zagreb

Tel +385 1 4616 520

e-mail: info@filidatravel.hr

2. Proizvodi i/ili usluge

Proizvodi koji se prodaju su smještaj u hotelskim i inim objektima koji su registrirani za obavljanje te djelatnosti, kotizacije za kongrese, transferi, ulaznice, zrakoplovne, željezničke I autobusne karte, usluge objeda I izleta.

Sve prikazane cijene su brutto, uključuje sve pripadajuće poreze i nema dodatnih troškova na iste

3. Uvjeti prodaje

Ovi Uvjeti primjenjuju se na prava i obveze koja se odnose na kupnju proizvoda putem Filida – putnička agencija internet stranice te prava i obveze koje proizlaze iz sklapanja ugovora o prodaji na daljinu između potrošača kao krajnjeg kupca i Filida-putničke agencije.

Korisnike molimo da se prije kupnje upoznaju s ovim Uvjetima kako bi bili upoznati sa svim vašim pravima i obvezama.

Filida-putnička agencija d.o.o. pridržava pravo izmjene ovih uvjeta u svako doba bez obaveze prethodne najave promjena. Ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih za kupovinu proizvoda Filida -putničke agencije ili želite izvršiti reklamaciju, molimo pošaljite nam e-mail na: reklamacije@filidatravel.hr ili nas nazovite na telefon: 01/4616 520

4. Zaštita osobnih podataka i podataka o karticama

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava CorvusPay sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda.

Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava CorvusPay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

5. Zaštita i prikupljanje osobnih podataka i njihovo korištenje

FILIDA-PUTNIČKA AGENCIJA d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi djelatnici FILIDA-PUTNIČKE AGENCIJE d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka CorvusPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka. CorvusPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka. Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima. CorvusPay osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate. CorvusPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.

6. Sigurnosti online plaćanja

FILIDA-PUTNIČKA AGENCIJA d.o.o. koristi CorvusPay za online plaćanja. CorvusPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. CorvusPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji CorvusPay ima. CorvusPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

7. Konverzija

Sva plaćanja se izvršavaju u hrvatskim kunama. Prilikom naplate vašom kreditnom karticom iznos u HRK se pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj web stranici.