O nama

Filida putnička agencija osnovana je 2003. Danas broji 7 zaposlenih s punim radnim vremenom, koji svakodnevno brinu o našim klijentima. U posljednjih 13 godina organizirali smo preko 90 različitih kongresa, konferencija, simpozija, seminara. Radimo s više od 50 klijenata i do sada smo dotakli više od 15000 sudionika.

Mala smo i učinkovita agencija koja uvijek stavlja interes klijenata na prvo mjesto. Kreiramo za vas rješenja u organizaciji događanja koja najbolje odgovaraju vašim potrebama. Što možete zamisliti, to vam možemo isporučiti!

Osobni pristup

Filida je specijalizirana MICE turistička agencija koja koristi personalizirani pristup u svim dijelovima procesa upravljanja kongresima. Slušamo vaše specifične potrebe i isporučujemo konferencije i putničke projekte koji su najbolje usklađeni s vašim zahtjevima.

Rješenja po mjeri

Sjest ćemo s vama i pažljivo saslušati ciljeve koje želite postići te razviti individualna i prilagođena rješenja za vaše putovanje, kongres, konferenciju, događaj, sastanak, team building ili party.

Vrijednost za novac

Planiramo i organiziramo nacionalna i međunarodna putovanja, događanja, simpozije i seminare. Naš je fokus na individualnom pristupu u razvoju koncepta događanja koji su najbolje usklađeni s vašim potrebama i mogućnostima. Pri tome vodimo brigu o ograničenju vašeg budžeta te pomažemo da osigurate što bolji povrat na ulaganje.

Cjelovita usluga

Svim projektima pristupamo ozbiljno. Posvećeni smo svakom pojedinačnom klijentu pokušavajući razumjeti vaše poslovne karakteristike, pratiti vaše uspjehe i neuspjehe te vam pomoći da postignete željene rezultate unutar zacrtanih ciljeva. Ovdje smo za vas, na raspolaganju 24 sata dnevno, svaki dan u tjednu. Možemo vam pomoći organizirati događaj na drugoj polutci zemaljske kugle, rezervirati ulaznice s bilo kojeg mjesta na svijetu, ili jednostavno organizirati prijevoz putnika na drugom kontinentu.

Lokalni okusi

U sve naše projekte dodajemo lokalni okus, koji će vam pomoći da upoznate i doživite kulturu odredišta. Takva putovanja uvijek uključuju kombinaciju gastronomskih užitaka i posjeta poznatim znamenitostima lokalne baštine. Dakle, pobrinut ćemo se da se osjetite, upoznate, uživate i naučite što više o lokalnoj kulturi i baštini kroz ture poput “Tapas ture u Španjolskoj”, “Tempura ture u Japanu” ili jednostavno upoznate Zagreb kroz iskustvo “Gričke vještice uz štrukle”.

Tvrtka Filida putnička agencija d.o.o. za turizam i usluge iz Zagreba provodi projekt „Jačanje konkurentnosti Filida putničke agencije d.o.o. primjenom informacijsko komunikacijske tehnologije“ referentne oznake KK.03.2.1.19.0038 financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj- Operativni program konkurentnost i kohezija 2014.-2020. u sklopu Poziva Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)- 2. Početak provedbe projekta je studeni 2019., a ukupno trajanje projekta je 9 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta je određena na 319.050,00 HRK, od čega je 163.353,60 HRK bespovratnih sredstava.

Provedba ovog projekta odnosi se na ulaganja u suvremenu informatičku opremu i potrebne softvere čime se osigurava daljnji razvoj tvrtke i pružanje kvalitetnije usluge. Ovim ulaganjem unaprijedit će se poslovni procesi, povećati konkurentnost na tržištu i omogućiti automatizaciju poslovanja čime će se olakšati poslovanje a klijentima omogućiti bržu i efikasniju prijavu na željenu lokaciju.

Više informacija na www.strukturnifondovi.hr

U Zagrebu, dana 5.2.2020. godine

Direktor:

Tatjana Mrzljak